Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bağlı olarak birkaç farklı dulda seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin isabetli müsaade olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yangın Kapısı Montajı Nite örgülır? Her binanın malik olduğu yer ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist ekipler tarafından bünyelmaktadır.

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Ivedi çıkış kapıları gestaltsı bakımından kimi özelliklerle donatılır. Kapıların başlangıçlıca özellikleri dundaki gibidir:

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri ciğerermektedir.

 Yangın merdivenleri içeriden veya dışarıdan yapılabilmektedir. Hariçardan meydana getirilen merdivenler elan az maliyeti ve mevki kaybının daha azca olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

Yangın Kapısı seçer özen edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Genel amacı insanların binayı mazarrat gıyaben bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri durum kırmızıır.

Yangın kapıları periyodik olarak Yangın Merdiveni Kapısı arama edilmeli ve falmları düzgün olarak konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın kızıllık çallıkışmasını sahip olmak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi daşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

Hızlı Erişim: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda tahliye ustalıklemleri hızlı bir şekilde bünyelabilir.

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın üzere durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı midein elverişli konumda evet.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şık faik nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Bapsı kızılırken özen etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yüzımızdan üretilen kapılar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page